T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
VAN / SARAY - Çaybağı Ortaokulu

Çaybağı Ortaokulu

Telefon
05534833534
Belgegeçer
0
WEB
https://caybagioo.meb.k12.tr
Adres
ÇAYBAĞI MAH. YOLALTI 3 SK. ÇAYBAĞI ORTAOKULU BLOK NO 3 SARAY / VAN
Vizyon
Öğrencilerin ilgi ve yeteneklerini geliştirerek onları hayata ve üst öğrenime hazırlamak; millî ve evrensel kültür değerlerini tanımalarını, benimsemelerini, geliştirmelerini bu değerlere saygı duymalarını sağlamak; kendilerine, ailelerine, topluma ve çevreye olumlu katkılar yapan, kendisi, ailesi ve çevresi ile barışık, başkalarıyla iyi ilişkiler kuran, iş birliği içinde çalışan, hoşgörülü ve paylaşmayı bilen, dürüst, erdemli, iyi ve mutlu yurttaşlar olarak yetiştirmektir.
Misyon
Bütün çalışanlarımızın temeli öğrencilerimizdir. Öğrencilerimize birey olarak saygı duyulur. Öğrenci ve öğretmen arasındaki sevgi-saygı bağının gün geçtikçe geliştirilmesi, herkesin ortak hedefleri arasındadır.Biz duygusunun hakim olduğu ortam ve anlayışın gereğine inanırız.Öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir
Başarılar
0
Öğretmen :9
Öğrenci :125
Derslik :8
BT Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1200
Öğretim Şekli :Okulumuz tam gün eğitim vermektedir.Okulumuz taşımalıdır.
Saatler
Ders Başlangıç saati : 8.00 Ders Bİtiş saati : 16.00
Isınma
Kalorifer sistemi ile ısınma sağlanmaktadır.
Bağlantı
Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil
Lojman
4 - Lojman okul bahçesindedir.İki katlı olup her katında iki daire bulunmaktadır.Isınma soba ile sağlanmaktadır. Öğretmenler lojmanı kullanmamaktadır. Genelde komşu ilçe olan Özalpte öğretmenler yaşamakta. okula ulaşım öğretmen servisiyle sağlanmaktadır.
Ulaşım
Servisler ile ulaşım sağlanmaktadır.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Köyümüz Saray ilçesine bağlıdır. Baltepe adı verilen tepenin kuzey yamacında olup, ilçenin en büyük köylerinden biridir. Adını içinden geçen küçük bir çaydan almıştır. Köyün kenarında İran’a kadar uzayıp giden Kötür çayı gelmektedir. Çaybağı Köyü 110 hanesi ve 900’e varan nüfusuyla en büyük köylerden biridir. Doğum oranı fazla olup iş imkânlarının az olması nedeniyle dış illere sürekli olarak göç vermektedir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İlçe merkezine uzaklığı 15 km olup il merkeze 75 km´dir.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır